glad ung kvinna med mobiltelefon i soffa3Flexibel är ett mer fritt och enkelt mobilabonnemang som kunderna lätt kan anpassa efter sina behov. Foto: insta_photos/Shutterstock.com

Nyheter

Ett mobilabonnemang utan bindningstid, där du kan byta surfmängd när du vill och får rabatt på delbetalning av mobiltelefonen du väljer till. Det är vad operatören Tre erbjuder i sitt nya mobilabonnemang 3Flexibel.

I dag lanserar Tre sitt nya mobilabonnemang 3Flexibel. Precis som namnet antyder ska abonnemanget vara friare och mer flexibelt än andra alternativ på marknaden.

Det nya mobilabonnemanget grundar sig i kundundersökningar som Tre har gjort, som en del av deras reklamkoncept ”Trevligt”. Just flexibilitet och att enkelt kunna byta abonnemang var något som kunderna tydligt efterfrågade.

Fritt och flexibelt abonnemang med rabatt på telefonen

3Flexibel har ingen bindningstid. Om du köper en mobiltelefon till abonnemanget kan du välja om du vill delbetala mobilen på ett, två eller tre år. 

Kunder med 3Flexibel får dessutom rabatt på delbetalningen varje månad som de är aktivt engagerade hos operatören. Hur mycket rabatt du får beror på vilket abonnemang du har. Väljer du 5 GB får du 30 kronor i rabatt varje aktiv månad, och med högre surfmängder är rabatten hela 100 kronor per månad.

Dessutom kan du när som helst byta surfmängd om du behöver mer eller mindre data under en viss månad.

3Flexibel ska möta kundernas önskemål om större frihet

Rune Pedersen är Tre Sveriges chef för privatmarknaden. Han berättar att erbjudandet är anpassat för att konsumentens behov snabbt kan förändras, vilket operatören är medveten om.

– Med 3Flexibel vill vi göra det enklare och friare för våra kunder att anpassa sin abonnemangsform löpande och inte låsa in sig i ett abonnemang som inte längre passar.

Upplägget på 3Flexibel låter kunden exempelvis byta mobiltelefon lite oftare, eller spara på surfen en viss månad för att öka surfanvändandet en annan månad.

Vidare menar Rune Pedersen att priset på abonnemanget motsvarar vad du får betala med bindningstid i vanliga fall. Du kan alltså få ett friare abonnemang till ett bättre pris, beskriver Tre.