Finns det kontantkort med fri surf?

Ja det finns kontantkort med fri surf, men det är relativt ovanligt. Och de som finns gäller bara under en kortare period, och alltså inte en hel månad. I dagsläget erbjuder både Halebop och Comviq kontantkortsladdningar som låter dig surfa obegränsat under 1, 3 eller 7 dagar.

Halebop Unlimited
  • Grym täckning i hela Sverige
  • Surfa obegränsat i upp till 7 dagar
  • Enkelt att ladda

Comviq erbjuder mobilt bredband kontant med fri surf

Comviq erbjuder även mobilt bredband kontant med fri surf, och det är de fortfarande ensamma om på marknaden. Du beställer enkelt på Comviqs hemsida och laddar sedan på med obegränsad surf som räcker i 30 dagar. Du kan även vända dig till en av Comviqs återförsäljare.

Mobilt bredband kontant med fri surf
  • God täckning i hela Sverige
  • Fri surf till riktigt bra pris
  • Kan användas både hemma och i sommarstugan

Vilket är det billigaste kontantkortet med fri surf i ett dygn?

Comviq Boost är just nu den billigaste tilläggstjänsten till kontantkort som ger dig fri surf i ett dygn. Det är dessutom den enda tilläggstjänsten till kontantkort med obegränsad surf som du kan använda inom hela EU.

Hur vet jag hur mycket surf jag behöver på mitt kontantkort?

Hur mycket surf du behöver på kontantkortet beror helt på dina surfvanor. Att streama film och serier drar till exempel betydligt mer surf än att kolla mejlen och läsa nyheterna. De appar som drar mest surf är Youtube och olika streamingappar, följt av sociala medier som Instagram och Facebook.

Men ibland kan det vara svårt att veta hur mycket surf du faktiskt behöver. Ett tips är att kolla upp hur mycket data du har använt under några månader. Din surfförbrukning kan du se i mobilens inställningar, inne på ditt konto hos operatören eller på dina senaste fakturor.

På vår sida om hur mycket surf man behöver kan du läsa mer om hur du avgör vad som är den bästa surfmängden för dig.

Finns det kontantkort med fri surf till bilen?

När det gäller utvecklingen av internetuppkopplingen till bilen sker det ständigt förändringar, så för säkerhets skull kan du kontakta din operatör för att ta reda på om ett kontantkort fungerar till din bilmodell. Om det fungerar ska du kunna ladda kontantkortet med den surfmängd du önskar, även fri surf.

Vanliga frågor om kontantkort med fri surf

Hur mycket surf behöver jag?

Det beror på hur mycket du surfar. Ett tips är att kolla hur mycket data du har använt under de senaste månaderna. Då vet du ungefär hur mycket surf du behöver.

Finns det kontantkort med bara surf?

Ja, flera operatörer erbjuder kontantkort med bara surf. Du beställer ett kontantkort med bara surf på operatörens hemsida. När du har fått hem ditt kontantkort kan du enkelt ladda det med så mycket surf som du behöver.

Är det billigare att skaffa ett kontantkort med fri surf än att ha ett abonnemang?

Nej, det blir i regel inte billigare att köpa kontantkort när du vill ha fri surf. Snarare tvärtom.

Hur mycket kostar ett kontantkort med fri surf?

Hur mycket ett kontantkort med fri surf kostar beror på hur lång giltighetstid du vill att kontantkortet ska ha. Ju längre giltighetstid, desto högre pris.

Vad betyder kontantkort med fri surf?

Kontantkort med fri surf innebär att du köper ett kontantkort som låter dig surfa obegränsat under en viss period.