Mobilt bredband för pensionärer & seniorer

0 mobila bredband hittades
Senast kontrollerat idag 2020-04-10
Surf 2
Populära val
Mobilnät
Typ av abonnemang
Filtrera
Filtrera
Populära val
Mobilnät
Typ av abonnemang
Visa resultat (3)
0 mobila bredband hittades
Senast kontrollerat idag 2020-04-10
350
Tele2 Senior (+55 år)
40 GB surf
0 kr startavgift
0 mån bindningstid
239 kr/mån Priset gäller tillsvidare för dig som har fyllt 65 år 299 kr/mån
350
Tele2 Senior (+55 år)
100 GB surf
0 kr startavgift
0 mån bindningstid
319 kr/mån Priset gäller tillsvidare för dig som har fyllt 65 år 399 kr/mån
350
Tele2 Senior (+55 år)
400 GB surf
0 kr startavgift
0 mån bindningstid
399 kr/mån Priset gäller tillsvidare för dig som har fyllt 65 år 499 kr/mån

Visa fler

Så gör du för att jämföra mobila bredband för seniorer

Det är flera saker du ska ta hänsyn till när du som senior jämför mobila bredband. Det du framför allt ska fokusera på är surfmängden. Just surfmängden är avgörande för vad du kan göra på nätet och hur ofta du kan surfa.

Se även till att undersöka vilken operatör som har bäst täckning. På de olika operatörernas hemsidor kan du hitta täckningskartor för att se hur bra täckningen är. Genom att välja den operatör som har bäst täckning där du använder ditt mobila bredband som mest kan du vara säker på att surfa utan problem.

Tips! Fråga grannarna vilka operatörer de använder sig av för att få veta vilka operatörer som har bäst täckning i ditt område.

Om du värdesätter kontakten med operatören bör du även jämföra de olika kundtjänsterna. Det är nämligen stora skillnader i både öppettider och kontaktvägar. Alla operatörer erbjuder till exempel inte någon telefontjänst.

När du har fått fram alternativ på mobila bredband ska du göra en prisjämförelse för att få fram det mobila bredbandet för seniorer som är billigast.

Hur tar jag reda på vilket som är det bästa mobila bredbandet för seniorer?

För att ta reda på vilket mobilt bredband som är bäst för dig som senior ska du jämföra dina alternativ. Det bästa mobila bredbandet för seniorer uppfyller alla dina ställda krav. Det spelar ingen roll om det inte har högst surfmängd eller har bäst kundtjänst. Det mobila bredbandet som uppfyller dina kriterier är bäst för dig.

När du har hittat flera alternativ ska du jämföra priserna. Då vet du att du har det billigaste mobila bredbandet som även passar dig.

Det mobila bredbandet som är billigast är inte alltid bäst

Du vill hitta det billigaste seniorabonnemanget på markanden. Men det är inte alltid så att billigast är bäst. Det viktigaste är att du hittar ett mobilt bredband som uppfyller kraven du har innan du tittar på priserna.

Det bästa mobila bredbandet för seniorer är alltid det som uppfyller dina krav. Bland dina alternativ kan du sedan jämföra priserna.

Med tanke på att operatörerna ändrar priserna kontinuerligt måste du hålla koll på marknaden. Hittar du något billigare och bättre bör du byta mobilt bredband med jämna mellanrum.

Tips! Eftersom nästan inget mobilt bredband har någon bindningstid är det lätt att byta om du hittar något bättre alternativ.

Hur mycket kan jag spara på ett seniorabonnemang?

Hur mycket pengar du kan spara på att skaffa ett mobilt bredband för seniorer varierar hos olika operatörer. Priserna förändras nästan hela tiden och olika operatörer har olika erbjudanden. Det beror även på vilken surfmängd du vill ha. I regel får du mer rabatt ju högre surfmängd du väljer.

Vem får skaffa mobilt bredband för seniorer?

Operatörerna har ålderskrav för att du ska få skaffa ett seniorabonnemang till mobilt bredband. Olika operatörer kan ha olika krav, men oftast måste du vara 55 år för att få seniorrabatt på mobilt bredband. En del har även ålderskrav på 65 år.

Du måste kunna visa hur gammal du är i samband med att du tecknar abonnemanget. Det gör du när du fyller i ditt personnummer.

Finns det någon bindningstid på mobila bredband för seniorer?

Nej, det finns ingen bindningstid på mobila bredband för seniorer. Nu för tiden är det nästan inget mobilt bredband som över huvud taget har någon bindningstid.

Det finns ett fåtal mobila bredband med bindningstid men alla de går även att få utan bindningstid. Om du däremot köper en surfplatta tillsammans med det mobila bredbandet kan du räkna med en bindningstid. Den varar vanligtvis i 12 eller 24 månader.