§1 Personuppgifter

Vi på Telepriskollen lagrar inga personuppgifter om våra användare. Alla uppgifter hanteras av operatörerna vars tjänster vi jämför. Vi genomför därför inte heller några kreditupplysningar vid tecknande av en tjänst. Endast operatörerna kan genomföra en sådan upplysning.

§2 Ansvar

Vi på Telepriskollen avsäger oss allt ansvar från eventuella konflikter eller ekonomiska skador som kan uppstå efter att en användare använt våra tjänster. Telepriskollen fungerar som en tredje part och alla avtal som ingås är mellan användaren och operatören. Vi kan därför inte krävas på ersättning eller hållas ansvariga vid eventuella tvister. 

Vi arbetar ständigt med att erbjuda användarna uppdaterad information om operatörerna och deras erbjudanden. Vi kan dock inte garantera att all information till 100 procent är korrekt. Därför avsäger vi oss ansvaret för beslut som är baserade på informationen på sajten.

Vi rekommenderar dig som användare att alltid kolla upp informationen på operatörens hemsida innan du fattar ett beslut.

§ Ändring av användarvillkor

Det är ditt ansvar som användare att hålla koll på villkoren på Telepriskollen. Villkoren kan komma att ändras. När du besöker Telepriskollen godkänner du automatiskt våra användarvillkor.