Bästa mobilabonnemanget för företag

Innehåll
Telness 30 GB
429 kr/mån
  • Koppla ditt mobilabonnemang till telefonväxel
  • Hantera företagsabonnemangen efter medarbetarnas surfvanor
  • Använder Telias mobilnät

Vad vi gillar med Telness företagsabonnemang

Telness har ett mycket bra företagsabonnemang med fria samtal och sms samt flera surfnivåer att välja mellan. Det gör det enkelt att hitta en surfmängd som passar företagets verksamhet. Vi tror dock att abonnemanget med 30 GB är det som kommer att passa flest personer allra bäst. Det är varken en hög eller låg surfnivå. Surfmängden räcker till alla typer av mobilanvändning, om än i lagom dos.

Oavsett hur många mobilabonnemang du beställer till dina medarbetare är det enkelt att hantera fakturan. Alla mobilabonnemang samlas nämligen på en och samma faktura så att du slipper onödig administration.

Dessutom går det bra att använda Telness företagsabonnemang på tjänsteresan. Telness abonnemang fungerar precis som i Sverige när du reser inom EU och EES.

Hantera inkommande samtal med Telness telefonväxel

Något som är bra med Telness är att man erbjuder en telefonväxel till sina mobilabonnemang. Med en telefonväxel ringer kunderna er på ett nummer. Därefter kan ni själva välja hur ni vill hantera det inkommande samtalet och bestämma vem som ska svara på det.

Är det många som ringer samtidigt kan ni utnyttja växelns kösystem. Då placeras alla inkommande samtal i kö så att ni kan vara säkra på att ni inte missar något samtal.

Ni kan även ställa in så att numret bara fungerar när ni har öppet. Har företaget stängt spelas ett röstmeddelande upp som talar om detta.

Få koll på medarbetarnas mobilanvändning och anpassa surfen

Med Telness företagsabonnemang kan du som hanterar företagsabonnemangen få koll på dina medarbetares surfvanor. Genom att du kan se hur mycket varje enskild medarbetare surfar kan du hantera datanivån så att den passar. Varje medarbetare får då den surfmängd som passar hans eller hennes surfnivå.

Det här gör att ingen medarbetare behöver känna att han eller hon har för lite surf. Samtidigt behöver företaget inte betala för mer surf än vad som förbrukas.

Andra alternativ

Om Telness 30 GB inte är något för dig kan vi även rekommendera Hallons företagsabonnemang med 25 GB surf. Med Hallons mobilabonnemang är samtalen och sms:en fria, och ni har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Skulle surfmängden inte vara tillräcklig kan ni alltid byta. Dessutom kan man spara oanvänd surf.

Du kan också använda Hallons företagsabonnemang på utlandsresan utan extra kostnad. Du ringer, sms:ar och surfar som hemma inom hela EU och EES.

Hallons abonnemang kostar också mindre än Telness. Hallon är en av marknadens billigaste operatörer för företagsabonnemang.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekom-skribent filip.svensson@telepriskollen.se