Kvinna sitter med mobil och kaffekopp på ett kafé.Tre har ökat surfen och sänkt priserna på vissa av sina mobilabonnemang för privatkunder, och kan nu erbjuda ett av marknadens billigaste obegränsade abonnemang. Foto: astarot/Shutterstock.com

Lanseringar

Nu uppdaterar Tre sina mobilabonnemang för privatkunder med sänkta priser och mer surf. Du kan välja 5 GB, 20 GB eller obegränsad surf, och snabbt går det via 5G med 3Snabbfart eller 3Fullfart. Det skriver Mobil.se.

Som privatkund har du nu chansen att haffa riktigt prisvärda mobilabonnemang hos Tre. I stället för de tidigare fyra surfnivåerna har du tre olika alternativ: 5 GB för 199 kronor (precis som förut) 20 GB för 299 kronor och obegränsad surf för 399 kronor. Operatören har alltså utan att höja priset ökat mellannivån från 15 till 20 GB och sänkt priset på abonnemanget med fri surf med en hundralapp.

Surfa med 3Snabbfart eller 3Fullfart

Mobilabonnemangen med 5 och 20 GB surf inkluderar det Tre kallar 3Snabbfart, vilket ska ge hastigheter på upp till 250 Mbit/s via 5G. För 49 kronor extra får du tillgång till 3Fullfart som enligt Tre ger hastigheter på upp till 1 000 Mbit/s och snabbare svarstider.

Väljer du obegränsad surf får du 3Fullfart på köpet.

Tre Obegränsat
  • Fri surf till lågt pris
  • Höga hastigheter
  • 5G ingår

Byt upp dig via Mitt3

Har du redan ett mobilabonnemang hos Tre och vill byta upp dig till ett av de nya går det fint. I alla fall så länge som abonnemanget inte har någon bindningstid. Byter gör du snabbt och enkelt genom att logga in på Mitt3 på operatörens hemsida, annars kan du kontakta kundtjänsten så hjälper de dig vidare.

De nya villkoren börjar alltså inte gälla automatiskt bara för att du redan är kund, utan du måste aktivt byta abonnemang för att få ta del av dem.

Bland de billigaste och snabbaste obegränsade abonnemangen på marknaden

Tre kan i och med prisuppdateringen erbjuda ett av marknadens billigaste obegränsade mobilabonnemang. Chili Mobil och Tele2 erbjuder också obegränsade abonnemang för 399 kronor, men Tres inkluderar högre hastigheter. Chili har förvisso ett abonnemang med obegränsad surf för bara 129 kronor, men då ligger hastigheten på blygsamma 1 Mbit/s.