Comviq underlättar för kunderna med surfboost och swish-betalning. Comviqs vd Oscar Karlsson. Foto. Oscar Karlsson/Pressbild Comviq

Lanseringar

Comviq gör det enklare för sina kunder genom att erbjuda laddning av kontantkort via Swish och möjligheten att boosta sin surf. Betalningarna blir betydligt enklare och uppkopplingen kommer alltid att vara tillgänglig.

Under förra veckan kunde operatören Comviq meddela att de förenklar användningen av deras tjänster i och med att kontantkortsladdningen nu kan betalas via Swish. Även surfen får ett uppsving med den helt nya tjänsten ”Boost”.

Comviq vill underlätta för kunderna med Swish

För att utöka möjligheten för sina kunder att alltid ha ett välfyllt kontantkort har Comviq nu underlättat betalningen för sina kunder genom Swish. Oavsett vilket av operatörens kontantkort man har kommer kunderna från och med nu kunna ladda sina kontantkort direkt i mobilen.

Nio av tio svenskar som äger en smartphone använder sig redan av betaltjänsten Swish. På två år har användningen av tjänsten alltså fördubblats.

Enligt Oscar Karlsson som är affärsområdeschef på Comviq känns det som en självklarhet för Comviq att erbjuda kunderna enkla betalningslösningar. Karlsson säger i ett pressmeddelande att för många har Swish redan blivit en naturlig del av vardagen och att det känns viktigt att kunna bidra till ett mer digitalt anpassat vardagsliv.

Först ut med tjänsten ”Boost”

Förutom en förenklad betalningsprocess via den välkända Swish-appen har Comviq lanserat tjänsten ”Boost”. Kunderna får möjligheten att boosta sin surf med 100 GB under ett tidsförlopp på 24 timmar.

Genom tjänsten ”Boost” erbjuds kunderna möjligheten att vara ständigt uppkopplade för att inte missa stora händelser som i sin tur kräver mycket data.

Oscar Karlsson menar att mobilen är med oss överallt och många ser det också som självklart att kunna vara uppkopplade var och när som helst. Speciellt vid viktiga och stora händelser. Genom att vara först ut i Sverige med tjänsten låter Comviq sina kunder maxa sin surf till billiga priser vid viktiga tillfällen.

Comviqs lista på när du vill boosta surfen

  1. Streama Netflix den 21 december, årets absolut mörkaste dag.
  2. Shoppa fynd på mellandagsrean.
  3. Livestreama Fortnite under julledighetens tråkigare stunder.
  4. Fira nyår med vännerna som inte är nära med hjälp av videosamtal.