Man med mössa som pratar i telefonMobiloperatörens Vimla har blivit utsedd till årets bästa mobiloperatör. Foto: Pressbild/Vimla

Utmärkelser

För andra året i rad utsågs mobiloperatören Vimla till Sveriges bästa mobiloperatör. Priset delades ut på årets Telekomgala och det är svenska folket som har fått rösta fram sin favorit. Vimlas seger var överlägsen och operatören rankades som nummer ett i 13 av 15 kategorier.

Den lilla mobiloperatören Vimla fyller fem år i år och det firar man genom att ta hem det hedersamma priset ”årets mobiloperatör” på Telekomgalan. Det är andra året i rad som Vimla vinner priset.

Tävlingen går ut på att alla svenska mobiloperatörer ställs mot varandra och därefter är det upp till kunderna att avgöra vilken mobiloperatör de tycker är bäst.

Vimlas vd och tillika grundare, Johan Littorin, säger att Vimla alltid har haft ambitionen av att vara den schysstaste operatören i Sverige och att nu vinna priset för andra året i rad är ett bevis på att Vimla lyckats vilket gör honom mycket stolt.

Vimla vann segern överlägset

Det var ingen större tvekan om vilken operatör som är populärast hos kunderna. Segern var överlägsen och Vimla fick nästan dubbelt så högt resultat som Halebop som var tvåa.

I tävlingen får kunderna rösta på den bästa operatören inom totalt 15 kategorier. Vimla ansågs vara bäst i hela 13 stycken.

Vill ha god relation till kunderna

Vimla har under de fem åren man har funnits arbetat mycket med att bygga upp en bra relation till kunderna. Operatörens supportchef, Petter Winter, tror att man lyckats med det.

– Jag tror att det är vår förmåga att förmedla den positiva känslan tillsammans med riktigt bra servicekunskap som gör att våra användare är så nöjda. Det är av den anledningen en riktigt bra support kräver rätt människor och där har vi fått till en fullträff, säger Petter Winter.

Listan i sin helhet över Sveriges populäraste mobiloperatörer

  1. Vimla
  2. Halebop
  3. Comviq
  4. Hallon
  5. Telia
  6. Telenor
  7. Tre
  8. Tele2