Man surfar på mobiltelefonVimla höjer surfnivåerna på nästan alla sina mobilabonnemang. Foto: leungchopan/Shutterstock.com

Operatörsnyheter

Mobiloperatören Vimla har gjort justeringar i sina mobilabonnemang. Flera abonnemang har fått en högre surfmängd till samma pris som tidigare. Ett av mobilabonnemangen har dock fått ett högre pris, men då har även datamängden ökat med 3 GB.

Med jämna mellanrum justerar mobiloperatörerna sina mobilabonnemang. Det kan handla om både pris- och surfändringar. Och det är just det senare som Vimla har ägnat sig åt nu. De har höjt surfpotten på flera av sina mobilabonnemang.

Vimlas billigaste mobilabonnemang för 100 kronor har numera 3 GB surf i stället för 2 GB. Även mobilabonnemanget för 160 kronor i månaden har fått en ökad surfmängd, från tidigare 6 GB till 8 GB.

Vimla har även passat på att höja priserna på ett av abonnemangen. Det som tidigare kostade 210 kronor i månaden har nu höjts till 220 kronor i månaden. Samtidigt har datamängden ökat från 15 GB till 18 GB. Den nya dataökningen på det här mobilabonnemanget börjar gälla omgående. Däremot börjar det nya priset inte gälla förrän i februari.

Mobilabonnemang med 50 GB lämnas oförändrat.

Synliggör sitt 100 GB-abonnemang

Vimla har tidigare haft ett mobilabonnemang lite i skymundan som bara har varit synligt för Vimla-användare. Det mobilabonnemanget har nu fått träda fram på Vimlas beställningssida och därmed bli tillgängligt för fler kunder. Mobilabonnemanget har 100 GB surf för 350 kronor i månaden.

Fler valmöjligheter för barn, studenter och seniorer

Vimla har valt att inte göra några justeringar på sina barnabonnemang, studentabonnemang och mobilabonnemang för seniorer. Däremot har operatören utökat sitt utbud. Numera finns ett mobilabonnemang med 50 GB surf och ett med 100 GB surf till rabatterat pris.

Mobilabonnemanget med 50 GB surf kostar 270 kronor i månaden i stället för det ordinarie priset på 320 kronor i månaden. Mobilabonnemanget med 100 GB kostar 300 kronor i månaden i stället för 350 kronor som är det ordinarie priset.