hand håller upp samsung galaxy s20Nu finns Samsungs nya modeller i S20-serien även på svensk mark. Foto: Mr.Mikla/Shutterstock.com

Lanseringar

Nu finns Samsungs nya modeller i Galaxy S20-serien ute i butik. Förutom att S20, S20+ och S20 Ultra har högsta möjliga prestanda och kamerateknik utöver det vanliga, är de även de första mobilerna i Sverige som är redo för 5G-nätet.

Samsung Galaxy S20, S20+ och S20 Ultra har nu kommit till den svenska marknaden. Modellerna är utrustade med det senaste inom prestanda, användargränssnitt och kamerateknik, och alla är även redo för uppkoppling mot det nya 5G-nätet. Det skriver Samsung i ett pressmeddelande.

Uppdaterad prestanda

Samsung har uppgraderat sina S20-modeller med en Snapdragon 865-processor, vars stora kraft till exempel återspeglas i minneslagring, batteriets kapacitet och uppdateringsfrekvensen.

Fokus på kameratekniken

Enligt uppgift ska Galaxy S20-serien ha utrustats med Samsungs hittills absolut bästa mobilkamera. AI-tekniken som kameran använder gör det enkelt att få till riktigt bra bilder och filma videor av hög kvalitet.

Några av fördelarna med Galaxy S20-seriens kamera

  • Hög upplösning
  • Digital zoom
  • Live focus-funktion
  • Bildstabilisering 

Flera olika färger

Samsung Galaxy S20 kan köpas med både 4G och 5G-stöd. Båda varianterna finns i färgerna grå, blå och rosa. Tillverkaren kallar dem Cosmic Grey, Cloud Blue och Cloud Pink.

Galaxy S20+ är tillgänglig i Cosmic Grey, Cloud Blue och Cosmic Black, och Galaxy S20 Ultra i Cosmic Grey och Cosmic Black.

Abonnemang hos Telia och Tele2

Till exempel hos Telia och Tele2 går det nu att köpa alla modeller i Galaxy S20-serien tillsammans med ett abonnemang. Telia erbjuder 5G-varianten ihop med sitt abonnemang ”Telia Mobil”, där man utan extra kostnad kan koppla upp sig mot 5G när nätet väl har etablerats.

Hos Tele2 kan du teckna abonnemanget ”Obegränsad” när du köper någon av modellerna i Galaxy S20-serien. När Tele2 uppdaterar sitt nät till 5G får du automatiskt tillgång till 5G-uppkoppling.