Man sitter och jobbar med laptop på en terass omgiven av skog och grönska.Comviq har precis lanserat mobilt bredband med obegränsad surf som ska fungera lika bra hemma som i sommarstugan eller på husvagnssemestern. Foto: Comeback Images/Shutterstock.com

Lanseringar

Lagom till vårens riktiga intåg breddar Comviq nu sitt utbud och lanserar mobilt bredband, där du ska kunna välja mellan kontantkort och abonnemang. Obegränsad surf ingår alltid, och väljer du abonnemang med bindningstid får du även med en 4G-router på köpet.

Comviq är en av få operatörer som erbjuder både mobilabonnemang, kontantkort och fast bredband. Nu breddar de sortimentet ytterligare lite till och lanserar mobilt bredband med obegränsad surf till det konkurrenskraftiga priset 399 kronor.

Comviqs mobila bredband fungerar både med kontantkort och abonnemang

Som Comviq-kund kan du välja att köpa det mobila bredbandet med kontantkort eller med faktura, det vill säga abonnemang. Oavsett vilket alternativ du väljer får du tillgång till obegränsad surf.

4G-router med på köpet om du binder abonnemanget

Om du väljer abonnemang till det mobila bredbandet och tecknar detta med bindningstid på 24 månader inkluderas en 4G-router i priset. Teoretiskt sett ska routern klara hastigheter på upp till 300 Mbit/s, men normalhastigheterna ligger någonstans mellan 10 och 50 Mbit/s.

– På sommaren under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren, säger Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2, i pressmeddelandet.

Passar både hemma och borta, men bara inom Sverige

Comviqs mobila bredband passar dig som vill ett alternativ till fast bredband i hemmet. Men du kan givetvis även ta med bredbandet till sommarstugan eller husvagnssemestern för att kunna surfa, jobba och streama film. Så länge routern är med och kopplad till ett eluttag ska du enligt Comviq ha tillgång till internet. Värt att nämna är dock att bredbandet bara fungerar inom Sverige.