leende kvinna på café med smartphone i handenOm du har bredband eller tv-abonnemang hos Com Hem får du som Comviq-kund just nu dubbelt så mycket surf. Foto: Monkey Business Images/Shutterstock.com

Erbjudanden

Har du något av Comviqs mobilabonnemang och är kund hos Com Hem? Då får du just nu dubbla surfpotten. Comviq berättar i ett pressmeddelande att alla företagens gemensamma kunder bjuds på extra surf från och med den 3 december.

Nu får du som har abonnemang hos både Comviq och Com Hem dubbelt så mycket surf på din mobil. Det är ett erbjudande som Comviq ger sina gemensamma kunder med Com Hem, för att fira årsdagen för när Com Hem blev en del av Comviq-koncernen förra vintern.

Dubbel surf på upp till sex mobilabonnemang

Dubbel surf får du som har ett mobilabonnemang hos Comviq med minst 5 GB surf. Du behöver abonnera på bredband eller tv hos Com Hem för att erbjudandet ska gälla dig.

Den dubbla surfen gäller för upp till sex olika mobilabonnemang, så länge de är skrivna på samma personnummer som ditt abonnemang hos Com Hem.

Bli kund och få den dubbla surfen automatiskt

Du behöver inte göra något för att aktivera erbjudandet, utan du får den extra surfen automatiskt. Vill du ändå kolla upp ifall du har rätt till den dubbla mobilsurfen kan du gå in på ditt konto hos Comviq.

Har du inte abonnemang hos leverantörerna men vill skaffa det hittar du deras erbjudanden i vårt jämförelseverktyg.

Comviqs kunder har uppskattat dubbel surf

Syftet med den dubbla surfen är att belöna leverantörernas gemensamma kunder med något som sedan tidigare har varit mycket uppskattat.

– Dagens uppkopplade liv skapar nya beteenden, och beslutet att dubbla surfen permanent i alla våra abonnemang redan 2018 blev en succé bland kunderna, säger Oscar Karlsson, som är affärsområdeschef på Comviq. 

Comviqs affärsidé är också att erbjuda billig och enkel mobiltelefoni till sina kunder. Det här erbjudandet passar alltså väl in i den riktningen.