en temugg med text står på säng med laptop i bakgrundenDen 1 juni lanserade Telia sitt nya mobilabonnemang Telia Mobil Obegränsad Netflix och C More 5G+. Och ja, det är precis lika bra som det låter. Foto: Nicolas Maderna/Shutterstock.com

Lanseringar

Ett mobilabonnemang med obegränsad surf, 5G+, Netflix och C More? Ja det låter lite för bra för att vara sant, men nu kan du faktiskt ta del av Telias helt nya koncept som förenar spännande underhållning med den senaste tekniken.

Den 1 juni landade ett helt unikt underhållningskoncept signerat Telia på den svenska telekommarknaden. Mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad Netflix och C More 5G+ ska enligt operatören själv, och som du säkert kan utläsa av namnet, förena spännande underhållning med det senaste inom teknik.

Började planera redan 2018

Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär, berättar i ett pressmeddelande att man redan i samband med köpet av Bonnier Broadcasting 2018 började spåna på hur man skulle kunna förena ett av Sveriges starkaste nät med ”det bästa innehållet”. Såhär cirka tre år senare har Telia alltså lyckats göra verklighet av sina planer.

Samarbetet med Netflix – ett viktigt steg för att stärka erbjudandet

Henrik Lönnevi menar att underhållning i dag är en central del av mångas vardag och att man från Telias håll alltid strävar efter att kunna ge sina kunder bästa möjliga helhetsupplevelse. Telia är därför extra glada för det nya samarbetet med Netflix.

– Det här är ett viktigt steg för att stärka vårt erbjudande ytterligare till det våra kunder vill ha, säger han i pressmeddelandet.

Netflix ökar sitt fokus på Norden

Enligt Patrick Danckwardt, Affärsutvecklingsansvarig för Norden på Netflix, har man genom att förena Telias starka mobilnät med Netflix underhållningsutbud lyckats skapa något helt unikt. Han berättar att samarbetet med Telia är en del av Netflix satsning på att öka sitt fokus på den nordiska marknaden.

Surfa obegränsat och streama loss i sommar

Telias nya abonnemang kostar 499 kronor/månad det första året, det vill säga om du binder abonnemanget på 24 månader. Från och med år två betalar du ordinarie pris på 659 kronor/månad. Du surfar snabbt och säkert i Telias 5G-nät och kan alltså streama både film och serier från C More och Netflix. Om du redan har ett Netflix-konto kan du behålla det.