affärsman sitter och jobbar med dator och mobilTre Företag lanserar nu den efterlängtade funktionen "Externt nummer" i sin tjänst 3Växel. Foto: GaudiLab/Shutterstock.com

Lanseringar

Från och med i dag kan kunder hos Tre Företag använda sig av den nya funktionen ”Externt nummer” i sin 3Växel-tjänst. Det innebär att företagen enkelt kan lägga till mobilnummer även från andra operatörer i tjänsten och samla alla som arbetar eller på annat sätt är knutna till företaget i sin växel.

I dag den första juni lanserar Tre Företag en ny unik funktion till företagstjänsten 3Växel. Den nya funktionen kallas kort och gott ”Externt nummer” och ger Tres företagskunder möjlighet att lägga till mobilnummer även från andra operatörer i sin 3Växel-tjänst.

Det är många företagskunder som har önskat en sådan här uppdatering av växeltjänsten, eftersom det blir lättare att samla alla sina medarbetare, och även andra med koppling till företaget, i en och samma växel. Enligt Tre kan de nya möjligheterna i sin tur föra med sig fördelar som ökad effektivitet, förenklad logistik och mer fokus på själva verksamheten.

Ökat behov av en mer inkluderande växellösning

Matylda Lovenvall, chef för företagsaffären på Tre, menar att behovet av en mer inkluderande växellösning framför allt har ökat bland företagskunderna som arbetar flexibelt och projektbaserat.

– Vi såg både ett behov och en ökad efterfrågan av den här funktionen hos flera av våra befintliga kunder som har många anställda konsulter och medarbetare i form av frilansare. Företagen nyttjade 3Växel men deras tillfälliga medarbetare kunde inte använda 3Växel då de hade abonnemang hos andra operatörer, säger Matylda Lovenvall, chef för företagsaffären på Tre, i ett pressmeddelande.

Fungerar med kontantkort, privat och företagsabonnemang

Det går nu att koppla kontantkort såväl som företags- och privatabonnemang till 3Växel. Medarbetare som har avtal med någon annan operatör än Tre läggs till som en växelanvändare i tjänsten. Deras abonnemang fortsätter dock precis som vanligt hos den andra operatören.