Person står i kök, på väggen bredvid sitter väggbonad med den broderade texten delad glädje är dubbel glädje.Har du Tres företagsabonnemang 3Företag Obegränsad kan du nu lägga till upp till fem kollegor som också får obegränsad surf. Tre har nämligen precis lanserat tilläggsabonnemanget 3Kollega. Foto: Pressbild/Tre Sverige

Lanseringar

I syfte att stötta mindre företag i tuffa tider har Tre lanserat tilläggsabonnemanget 3Kollega, där du som har operatörens företagsabonnemang med obegränsad surf kan lägga till upp till fem medarbetare som också får obegränsad surf till lågt pris.

I går den 20 februari släppte Tre ett helt nytt tilläggsabonnemang för sina företagskunder. Nu kan du som redan har företagsabonnemanget 3Företag Obegränsad lägga till upp till fem kollegor med 3Kollega, där samtliga får obegränsad surf för det relativt låga priset 199 kronor i månaden.

Vill stötta mindre företag i ett tuffare företagsklimat

Johan Hörberg, CCO för Tres företagsaffär, menar att de tuffa tiderna som råder just nu kräver lite extra stöttning och omtanke. Med 3Kollega vill Tre ge landets företagare bättre förutsättningar att stå pall för ett allt hårdare företagsklimat – en effekt av skenande inflation och oroligheter i omvärlden.

– Delad glädje är dubbel glädje, tillägger Johan Hörberg i ett pressmeddelande.

Riktar sig till de minsta upp till de största företagen

Både på privat- och företagssidan har Tre vuxit rejält under de senaste åren. När det gäller just företagsaffären har operatören som fortsatt mål att stötta de allra minsta bolagen upp till de största.

Johan Hörberg säger att de vill erbjuda sina företagskunder en enkel struktur och samtidigt anpassa sig till kundernas verklighet.

Vilka företagserbjudanden finns hos Tre?

Som företagskund hos Tre finns det många erbjudanden att ta del av. Vi listar dem här nedanför.

Tres företagserbjudanden

  • 3Företag Obegränsad med eller utan bindning
  • 3Kollega
  • Roamingerbjudandet 3Världen (ingår i 3Företag Obegränsad och 3Kollega)
  • Tilläggstjänster som Datakort, 3Växel, 3Extrasurf och 3Surfpass