Kille som står med skylt mot graffitivägg.Vimla har börjat sälja begagnade och renoverade mobiler i samarbete med företaget Renewed. Foto: pressbild/Vimla

Lanseringar

Du som är ute efter en återvunnen, och således mer klimatsmart, mobiltelefon kan från och med nu hitta det du söker hos Vimla. Annika Kreipke, Vimlas marknadschef, menar att återbruk ligger både företaget och kunderna varmt om hjärtat och att man med denna lansering vill uppmuntra fler till att ta vara på resurser som redan finns.

Igår, den 1 november, meddelade Vimla att de breddar sortimentet med second hand-mobiler som både nya och befintliga kunder har möjlighet att kombinera med ett mobilabonnemang.

Mobilerna säljer Vimla i samarbete med Renewed, ett svenskt företag som bland annat säljer begagnade och renoverade mobiler, surfplattor och smarta klockor som Apple Watch och Samsung Galaxy Watch.

Vill ta till vara på resurser som redan finns

Vimlas marknadschef Annika Kreipke säger att både Vimla och deras kunder, så kallade “vimlare”, har stort intresse för återbruk. Med lanseringen av second hand-mobiler hoppas man på att kunna uppmuntra fler att ta vara på de resurser som redan finns i stället för att bara köpa helt nytt.

Vimla säljer bara mobiler i nyskick och mycket bra skick

Hos Renewed hittar du begagnade och renoverade mobiler i okej och bra skick, till mycket bra skick och nyskick. Vimla har dock valt att bara sälja mobiler i mycket bra skick och nyskick. Enligt Annika Kreipke har telefonerna genomgått en topprenovering och fungerar lika bra som om de vore nya.

Beställ tillsammans med ett Vimla-abonnemang redan i dag

Du kan redan nu beställa en second hand-mobil tillsammans med ett av Vimlas mobilabonnemang. Det gör du snabbt och enkelt direkt på operatörens hemsida.

Köp mobil + abonnemang hos Vimla
  • Billiga mobilabonnemang
  • Återvunna mobiler i toppskick
  • Branschens nöjdaste kunder 2022