pressbild på rune pedersen från treRune Pedersen, chef för privatmarknaden på Tre, berättar om det helt nya abonnemanget 3Flexibel. Foto: Pressbild/Tre Sverige

Lanseringar

Efterfrågan på enklare och anpassningsbara abonnemangsformer har varit stor bland Tres kunder. Operatören har lyssnat på konsumenterna och nu tagit fram abonnemanget 3Flexibel, där fokus, precis som namnet antyder, ligger på frihet och flexibilitet.

Tidigare i veckan släppte Tre sitt nya abonnemang 3Flexibel. Precis som namnet skvallrar om får kunderna stora möjligheter att anpassa sitt abonnemang efter behov. Bindningstiderna är borta och kunden kan när som helst byta surfmängder.

Tre möter förändrade konsumentbehov

Rune Pedersen, chef för privatmarknaden på Tre, menar att det kan svänga rätt snabbt när det gäller konsumenternas behov och önskemål. De beslutade därför att ta fram ett alternativ som ska göra det lättare för kunderna att själva styra sitt abonnemang, i stället för att vara låst till ett avtal som inte längre möter de personliga preferenserna.

Upp till 100 kronor rabatt varje månad

Om du vill passa på att köpa en ny mobil i samband med ett 3Flexibel-abonnemang kan du välja mellan tre delbetalningsplaner: 12, 24 eller 36 månader.

Som 3Flexibel-kund får du dessutom upp till 100 kronor rabatt på mobilen varje månad – surfmängden i abonnemanget avgör hur mycket rabatt du får. 5 GB ger 30 kronor rabatt, medan 15 GB, 50 GB och obegränsad surf ger 100 kronor rabatt per månad.

Kunderna har fått tycka till

Tres 3Flexibel är ett resultat av de kundundersökningar som operatören gjort i samband med utvecklingen av det helt nya reklamkonceptet ”Trevligt”. Undersökningarna visade en tydlig efterfrågan på enkla abonnemangsformer med större flexibilitet.

– Med 3Flexibel har vi tagit det bästa ur två världar, det fria och flexibla med att vara obunden men med ett pris som man annars bara får med bindningstid, säger Rune Pedersen i ett pressmeddelande.