Ett svart kort med guldig text om samarbete mellan halebop och bastard burgers.På onsdag släpper Halebop årets sista Limited Drop. Foto: Pressbild/Halebop

Erbjudanden

Halebops sista Limited Drop för året är en årsprenumeration på Bastard Burgers vid köp av Samsungs vikbara mobil Galaxy Flip 4, med abonnemang på 20 GB. Du får då ett “Halebop x Bastard Burgers Black Card” laddat med 10 000 kronor att spendera på någon av hamburgerkedjans restauranger, vilket borde räcka för upp mot 59 Luleå Meal.

Nu på onsdag den 30 november släpper Halebop sitt sista Limited Drop för 2022, och det är ett minst sagt smakrikt sådant. När du köper den vikbara Samsung-luren Galaxy Flip 4 via Halebops hemsida får du ett kort laddat med 10 000 kronor att köpa burgare för på Bastard Burgers. För den summan kan du kalasa på Bastards så kallade Luleå Meal minst en gång i veckan under ett år.

Nicklas Stuxgren, Head of Halebop, konstaterar att de allra flesta har ett mobilabonnemang, men att det är mindre vanligt att ha ett årsabonnemang på hamburgare. 

– Fram till nu då, tillägger han i ett pressmeddelande.

Det är först till kvarn som gäller

Dealen gäller alltså när du beställer en Samsung Galaxy Flip 4, med 20 GB-abonnemang, för 549 kronor/månad och delbetalning på 36 månader (bundet på 24 månader) på halebop.se. Halebop gör årets sista drop klockan 11 på onsdag och den som vill knipa ett eget Halebop x Bastard Burgers Black Card får se till att hänga på låset. 

Erbjudandet finns nämligen bara i begränsad upplaga så det är först till kvarn som gäller.

Använd ditt Black Card på alla Bastard-restauranger

Sedan starten 2016 har Bastard Burgers hunnit öppna totalt 72 restauranger runt om i landet, och finns nu även i Helsingfors, Oslo och New York. Halebop x Bastard Burgers Black Card gäller på samtliga restauranger.

Thomas Niemi, Head of Lifestyle Development på Bastard Burgers, ser samma “punkiga kärna” hos Halebop som hos dem själva och tycker det är kul att de tillsammans nu tar abonnemangskonceptet vidare till restaurangbranschen.