samlarbox med sneakers, samsung-telefon och mobilabonnemangAuktionens vinnare får en samlarbox med en ny Samsung-telefon, ett unikt par specialdesignade sneakers och – förstås – ett mobilabonnemang. Foto: Pressbild/Halebop

Erbjudanden

Mobilabonnemang, ny telefon och ett par exklusiva sneakers, för pengar som skänks till välgörenhet. Låter det lockande? Då kan du passa på att buda på Världens dyraste mobilabonnemang från Halebop, och samtidigt bidra till Musikhjälpens insamling.

Halebop har tidigare under hösten lanserat en tillfällig kampanj som de kallat Världens dyraste abonnemang. Det innebar att kunden förutom abonnemang och en ny telefon också fick med ett par sneakers.

Nu återuppstår erbjudandet i en ny variant. Mobilabonnemanget och alla tillbehören auktioneras nämligen ut i samband med Musikhjälpen, som samlar in pengar till ett välgörande ändamål varje år.

– Vi vill vi såklart att vår auktion ska dra in så mycket som möjligt till Musikhjälpen. Så det gick det inte många sekunder innan vi kom på att det dyraste vi kan auktionera ut är just Världens dyraste abonnemang, berättar Johanna Sahlman, som är Head of Halebop.

Specialdesignade sneakers i bara 10 exemplar

De sneakers som ingår är designade av Nicholas Avery i Los Angeles, som också går under namnet theheyyman. De är gjorda i italienskt läder av hög kvalitet, med mönstrat foder. På yttersulorna finns ett Halebop-mönster.

Skorna har bland annat funnits med på hypebeast.com, som är en av de största sajterna för street culture i världen. En av kunderna som köpte Halebops erbjudande senast sålde sina sneakers vidare på nätauktion, för hela 30 000 kronor.

Det är alltså ett par mycket exklusiva skor det handlar om. De finns dessutom bara i tio exemplar.

100 GB och en vikbar samsung med 5G-stöd

Själva mobilabonnemanget är på 100 GB surf, och passar alltså utmärkt till storsurfaren. Utöver skorna ingår även den vikbara mobiltelefonen Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Mobilen är kopparfärgad och har som namnet antyder stöd för 5G.

Abonnemanget, telefonen och skorna kommer i en samlarbox som är särskilt framtagen för Halebop.

Auktionen finns uppe på Tradera och pågår fram till den 20 december klockan 14.00. För att lägga vantarna på paketet måste du alltså lägga det högsta budet innan det klockslaget.