kvinna med telefon innanför regntäckt fönsterHalebop bjuder sina kunder på extra surf under sommarens regniga dagar. Foto: Christopher Willans/Shutterstock.com

Erbjudanden

Halebop gör flera satsningar med syftet att ge sina kunder en speciell sommar. Varje gång det regnar får du som är kund hos Halebop extra surf till din mobiltelefon. Halebop lanserar också egna sommarprat och en nyinspelad version av en klasisk sommarlåt.

Sommaren 2020 har Halebop ett annorlunda erbjudande till sina kunder. De får extra surf på sitt abonnemang varje gång det regnar.

1 GB extra surf för varje regnig dag

Erbjudandet innebär att du kan hämta 1 GB surf i Halebops app de dagar då det regnar minst 1 millimeter på platsen där du befinner dig, fram till den 31 augusti. Halebop använder SMHI och din egen position enligt telefonens gps för att kontrollera när det regnar hos kunderna. Den extra surfen gäller i 24 timmar, enligt Halebop, och nästa regniga dag kan kunderna fylla på med ny surf.

– Den här sommaren är vi många som får gilla läget och göra det bästa av situationen. Tvingas man vara inne mer än man tänkt kan det vara bra att ha lite extra gig att sysselsätta sig med, säger Johanna Sahlman, som är Head of Halebop.

Spelat in en cover av Regn hos mig

Som en del i den här kampanjen har Halebop också gjort andra saker för att förgylla kundernas sommar, trots den speciella samhällssituationen som råder. Bland annat har de lanserat egna sommarprat.

Den 23 juni släpps också en ny version av Orups låt Regn hos mig på Youtube, i både fullängdsversion och som reklamfilm för Halebop. Sångaren är Daniela Rathana, och flera av landets största artister körar i bakgrunden. Skivbolaget Dundra står för inspelningen av låten, med Oskar Linnros som exekutiv producent.

Enligt Johanna Sahlman är det en magisk cover av låten som överträffat hennes egna förväntningar, och definitivt kan bli något att dansa till under regniga dagar.