unga personer med kläder och strandtennis-kit från The Phone Home CollectionThe Phone Home Collection består av både kläder, strandtennis-kit och filtar. Foto: Paul Edwards/Halebop

Lanseringar

Mobiloperatören Halebop lanserar klädkollektionen The Phone Home Collection tillsammans med New Black. Det här är början på ett långsiktigt samarbete och aktörerna kommer att släppa fler gemensamma erbjudanden under årets gång.

Halebop har under våren inlett ett samarbete med New Black, som är ett livsstilsvarumärke. Nu släpper de båda aktörerna en gemensam klädkollektion under namnet The Phone Home Collection.

Kollektionen består av långärmade t-shirts och hoodies, samt en filt och ett strandtennis-kit. Från och med den 28 juli går det att köpa kläderna och de övriga prylarna på Halebops hemsida.

Halebop vill ge kunderna något utöver det vanliga

Johanna Sahlman är chef för Halebop och berättar att samarbetet med New Black är ett sätt att ge Halebop-kunderna något utöver det vanliga. Att operatören utmanar sig själva för att ge kunderna schyssta erbjudanden tror hon spelar in i Halebops popularitet.

– Att vi har Sveriges nöjdaste kunder, enligt SKI, under ett helt decennium ser jag som ett gott betyg på att vi gör många saker rätt, säger hon i ett pressmeddelande från Halebop.

New Black: Halebop delar våra värderingar

Det var flera gemensamma nämnare mellan aktörerna som gjorde det naturligt att inleda ett samarbete, berättar New Blacks medgrundare och vd Andreas Ramos Undén. Han menar att Halebop delar deras tro på kommunikationens centrala roll i långsiktigt kulturbygge, och är ett av de få företag som kan matcha kreativiteten hos New Black.

– Vi är otroligt stolta över att ha en partner som tror på att kultur, community, kärlek och kommunikation är grunden till allt, säger Andreas Ramos Undén.

Fler lanseringar väntar framöver

The Phone Home Collection är bara början på det nya samarbetet. Halebop och New Black kommer att göra fler gemensamma lanseringar under året. Vissa av Halebops produkter kommer även att finnas att köpa hos New Black, både på hemsidan och i deras Stockholmsbutik.