nöjd kvinna håller upp en smartphonePassar du på att skaffa mobilabonnemang hos Halebop kan du få en ny mobil lagom till jul. Foto: Dean Drobot/Shutterstock.com

Erbjudanden

Vill du slå till med en ny mobil lagom till jul, till dig själv eller som julklapp till någon du känner? Då har Halebop det perfekta erbjudandet för dig. När du tecknar deras mobilabonnemang med 15, 30 eller 60 GB med bindningstid får du nämligen en mobiltelefon på köpet – helt utan extra kostnad.

Du som skaffar mobilabonnemang hos Halebop de närmsta veckorna har chansen att göra ett riktigt fynd. Från och med i dag får du nämligen en mobil på köpet med tre av deras abonnemang.

Erbjudandet gäller i åtta veckor, fram till den 15 januari. 

Gäller utvalda abonnemang med bindningstid 

Du behöver teckna ett mobilabonnemang med antingen 15, 30 eller 60 GB för att ta del av erbjudandet. Det mobilabonnemang du väljer ska också ha 24 månaders bindningstid.

Köper du detta kan du välja mellan fyra olika mobiltelefoner. Alternativen är Iphone 7, Galaxy A51, Sony Xperia L4 och Xiaomi MI 10T LITE.

En julklapp till kunderna inför en annorlunda jul

Erbjudandet är väl anpassat efter situationen som många har just nu. Julen kommer nämligen bli annorlunda för många svenskar, säger Johanna Sahlman som är Head of Halebop.

– Hårda julklappar smäller högre än det mesta, så varför inte kombinera det med en klapp som också gör att du också kan hålla kontakten med din mormor och ditt kompisgäng?

Halebop har de nöjdaste kunderna enligt mätningar

Under hösten har Halebop utsetts till den operatör som har de nöjdaste kunderna, i en mätning från Svenskt Kvalitetsindex. Det är inte heller första gången det händer. Halebop har fått den utmärkelsen inte mindre än elva gånger de senaste tretton åren.

En annan bonus med Halebop är att de använder Sveriges bästa nät, nämligen Telias. Det är väl utbrett i hela Sverige, och du kan därför lita på bra täckning och låga hastigheter oavsett varifrån du ringer eller streamar.