Omdöme om Boxer

Boxer levererar bredband via fiber i flertalet svenska stadsnät, där både priser och hastigheter kan variera beroende på var i landet du bor. Jämfört med många andra bredbandsleverantörer är Boxers utbud av hastigheter rätt begränsat, och om du behöver bredbandshastigheter på över 250 Mbit/s i nedladdningshastighet måste du nog tyvärr kika efter en annan leverantör.

Det positiva är att du kan teckna abonnemangen utan bindningstid, och att du kan välja om du vill aktivera bredbandet direkt eller några veckor eller månader fram i tiden.

Fördelar

  • Finns i stadsnät över i princip hela Sverige
  • Abonnemangen kan tecknas utan bindningstider

Nackdelar

  • Litet utbud av bredbandshastigheter
  • Relativt höga priser
  • Supporten får negativa kundbetyg

Boxers erbjudanden

Hos Boxer kan du teckna bredband med 100 eller 250 Mbit/s i nedladdningshastighet. Du väljer själv om du vill teckna abonnemanget med eller bindningstid. Är du redo att beställa bredband men mindre redo att aktivera det? Boxer ger dig möjligheten att beställa din bredbandstjänst men att sedan aktivera det upp till tre månader fram i tiden från beställningsdatumet. Det är först när din tjänst har levererats som du börjar börjar betala.

Sök på din adress här nedanför och se om du kan få bredband från Boxer.

Visa erbjudande för
Visa erbjudande för

Boxer fiber

Boxers kundtjänst

Boxer har en relativt omfattande kundtjänst med flera olika kontaktvägar och generösa öppettider, i alla fall på pappret. Du kan skriva till Boxer via ett kontaktformulär, men har du ett brådskande ärende rekommenderar operatören att du kontaktar supporten via telefon.

Tips! har du lättare ärenden kan du spana in vanliga frågor om bredband via fiber på Boxers hemsida.

Du kan ringa till supporten både vardagar, lördagar och helgdagar måndag till fredag och till exempel få hjälp med fakturafrågor beställningar.

Telefon
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
09.00-15.00
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Boxer

Vilka nät finns Boxer i?

Boxer finns i många stadsnät över hela Sverige. Du ser vilka dessa är på Boxers sida om tillgängliga fibernät. 

Hur lång leveranstid har Boxer?

Normalt är leveranstiden 3–5 arbetsdagar från det att du gjorde din beställning. Skulle det bli förseningar kommer Boxer kontakta dig. Om du har bredband i öppen fiber i dag behöver du först säga upp ditt nuvarande avtal för att Boxer ska kunna aktivera sitt bredband hos dig.

Har Boxers bredband fri surf?

Ja, fast bredband kommer alltid med fri surf och det gäller alltså även för Boxers bredband.

Har Boxer särskilda erbjudanden för pensionärer?

Nej, Boxer verkar inte ha särskilda erbjudanden för pensionärer.