Om Allente

Hos Allente kan du få bredband via fiber, men även tv via fiber eller tv via parabol. Det går även att teckna ett paket där du får både bredband och tv via fiber.

Det är din adress som avgör exakt vilka bredbandshastigheter du har att välja mellan. Men enligt våra egna sökningar så bör du åtminstone ha tre eller fyra alternativ. Ett stort plus är att abonnemangen kan tecknas utan bindningstid.

Fördelar

  • Relativt höga bredbandshastigheter
  • Abonnemang utan bindningstid

Nackdelar

  • Begränsade supportalternativ
  • För lite information om bredbandsabonnemangen på hemsidan

Allentes erbjudanden

Allente erbjuder bredband med nedladdningshastigheter på mellan 100 och 1 000 Mbit/s. Utbudet kan dock skilja sig något mellan olika delar av landet, så sök på din adress och se vilka hastigheter som är tillgängliga just där du bor.

Visa erbjudande för
Visa erbjudande för

Allente fiber

Allentes kundtjänst

I dagsläget lämnar Allentes kundtjänst inget bestående intryck. Men Allente är ju rätt nya på marknaden så det kan absolut hända att de breddar kontaktmöjligheterna och informationen på hemsidan, men just nu är det lite skralt på båda dessa punkter.

Du kan kontakta supporten via telefon, men även försöka lösa eventuella problem genom att logga in på Mina Sidor på Allentes hemsida.

Chatt
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
10.00-19.00
Söndagar
10.00-19.00
Telefon
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
10.00-19.00
Söndagar
10.00-19.00

Vanliga frågor om Allente

Hur höga hastigheter erbjuder Allente?

Utbudet av bredbandshastigheter kan variera beroende på var i landet du bor, men det bör i alla fall finnas cirka tre alternativ mellan 100 och 1 000 Mbit/s i nedladdningshastighet att välja mellan.

Vilka nät finns Allente i?

Det framgår inte på Allentes hemsida vilka stadsnät som de levererar bredband till, men vad vi har sett så ska de vara tillgängliga i många stadsnät över hela Sverige. Kolla med supporten för säkerhets skull.

Hur lång leveranstid har Allente?

Det finns ingen tydlig information om Allentes leveranstid för bredband, men däremot beräknas leveranstiden för övrig utrustning ligga mellan 5 och 10 arbetsdagar.

Ger Allentes bredband fri surf?

Ja, fast bredband ger alltid fri surf och det gäller även hos Allente.

Erbjuder Allente rabatt för pensionärer?

Nej, Allente har inga rabatter för pensionärer.

Hur beställer jag bredband från Allente?

Du börjar med att söka på adress för att se om du överhuvudtaget kan få bredband från Allente och vilka hastigheter du kan välja mellan. Sedan lägger du en beställning på Allentes hemsida och väntar på att du ska bli godkänd som kund. När allt är klart skickar Allente nödvändig utrustning och information till dig.