Tele2 erbjuder bredband för företag

Publicerad: 5 september, 2019 Personer framför datorer på ett företag

Tele2 har lanserat en ny bredbandslösning för företag i Com Hems nät. Foto: G-Stock Studio/Shutterstock.com

Tele2 lanserar ett nytt bredbandserbjudande för företag i Com Hems bredbandsnät. Den nya bredbandslösningen ska ge hastigheter på upp till 1 200 Mbit/s. Till en början är erbjudandet avsett för omkring 200 000 små och medelstora företag. Framöver kommer ännu fler företag att kunna ta del av bredbandserbjudandet.

Mobiloperatören Tele2 har lanserat en ny tjänst för alla små och medelstora företag som vill skaffa bredband och redan nu är anslutna till Com Hems nät. Genom bredbandslösningen ska företagen kunna samla fasta och mobila tjänster hos Tele samtidigt som de drar nytta av Com Hems bredband med hastigheter på upp till 1 200 Mbit/s.

Totalt handlar det om cirka 200 000 företag som är anslutna via FiberLAN eller FiberKoax som ska kunna använda tjänsten. Senare i höst ska dock ännu fler företag få ta del av bredbandserbjudandet.

Kunderna har tidigare erbjudits ADSL

Tele2:s kunder har tidigare fått nöja sig med bredband via antingen ADSL eller mobil uppkoppling. Men sedan sammanslagningen med Com Hem kan kunderna nu även få ta del av Com Hems snabba fasta bredbandsnät.

Jessica Levin, försäljningschef för småföretag på Tele2, säger att en stabil och snabb uppkoppling är viktigt för att mindre företag ska kunna växa och få verksamheten att fungera. Därför är hon mycket glad över att Tele2 nu kan erbjuda den här bredbandslösningen till kunderna.

Företag som binder sig får lägre månadskostnad

De företag som väljer att teckna ett bredbandsabonnemang kan göra det för 199 kronor i månaden i sex månader. Det förutsätter dock att företaget väljer en bindningstid på 24 månader. Priset de första månaderna är detsamma oavsett vilken hastighet företaget väljer.

Under bindningstiden finns det även möjlighet att ändra hastigheten ifall företagets behov skulle förändras.

Jessica Levin är övertygad om att kunderna kommer att tycka om det nya erbjudandet, både vad gäller pris och hastighet.