Bästa mobilabonnemanget för familjen

Innehåll
Telenor Obegränsad
569 kr/mån
  • Fria samtal inom familjen över hela världen
  • Når ut till 99,9 procent av befolkningen
  • Behöver inte vara familj för att skaffa familjeabonnemang

Vad vi gillar med Telenors mobilabonnemang för familjer

Vi gillar friheten som finns med mobilabonnemanget. Telenor Obegränsad innehåller fria samtal och sms, och som namnet antyder, obegränsad surf. Det gör att familjen kan surfa helt fritt på nätet.

Förutom den fria surfen kan du använda familjeabonnemanget i en rad olika länder, och inte bara inom EU eller EES. Totalt kan du använda Telenor Obegränsad i 41 länder, bland annat USA och Thailand.

Tänk på! Den fria surfen inom EU och EES gäller bara på tillfällig resa i ett annat land.

Vi gillar även att så många som åtta personer kan samlas i ett familjeabonnemang hos Telenor. Det gör att operatören passar bra till både små och stora familjer.

Med Telenor får du dessutom bra täckning i deras nät över i stort sett hela Sverige. Operatören når ut till 99,9 procent av befolkningen. Mycket mer än så går inte att kräva.

Ring gratis till familjemedlemmar över hela världen

Med Telenor Obegränsad kan du alltid kontakta dina familjemedlemmar. Det spelar ingen roll var någonstans i världen du eller familjen befinner er. Ni ringer gratis till varandra över hela världen under så mycket som 30 dagar i sträck.

Det är en tjänst som skapar trygghet och ger er friheten att upptäcka världen och samtidigt vara kontaktbara.

Ni behöver inte bo på samma adress för att dela på familjeabonnemang

Telenors mobilabonnemang må marknadsföras som ett familjeabonnemang. Men i själva verket behöver ni inte vara familj för att skaffa det. Ni behöver inte ens bo på samma adress.

Du kan skaffa familjeabonnemanget med familjen, sambon eller vännerna. Fakturan skickas dock alltid till den person som står som ägare av abonnemanget. Det är även den personen som ansvarar för att familjeabonnemanget betalas i tid.

Andra alternativ

Om Telenor Obegränsad inte passar din familj kan vi rekommendera Tele2 20 GB. Det finns mycket att tycka om med Tele2:s mobilabonnemang för familjer. Bland annat finns det många surfnivåer att välja mellan, även om vi tror att 20 GB är den datamängd som passar flest familjer. Med 20 GB kan ni streama en del film och video, dock inte i flera timmar varje dag.

Alla Tele2:s mobilabonnemang för familjer har fria samtal och sms. Det som skiljer Tele2:s familjeabonnemang från andra familjeabonnemang är att ni i familjen inte behöver dela på surfen. I stället tilldelas alla familjemedlemmar en egen surfmängd. Därför behöver ni inte heller skaffa ett mobilabonnemang med obegränsad surf för att surfen ska räcka till.

Det går att samla tio personer i ett familjeabonnemang. Skulle ni vilja lägga till eller ta bort familjemedlemmar i efterhand går det bra. Det är bara att kontakta kundservice eller närmaste Tele2-butik för att få hjälp med det.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekom-skribent filip.svensson@telepriskollen.se