Kontantkort till surfplattor

Surfplattor är det nya sättet att besöka internet på, och surfplattan är det perfekta mellantinget mellan en mobiltelefon och en dator. Surfplattor finns i flera olika märken och storlekar, och olika typer av användande gör att vissa storlekar och modeller passar just dig bättre än andra. Genom att satsa på ett kontantkort till din surfplatta kan du surfa billigt och precis var du vill, utan att behöva binda upp dig mot ett abonnemang eller vara bunden till WiFi. Med ett kontantkort till surfplatta kan du göra nästan samma saker som med en mobil men du kan inte ringa eller skicka SMS.

Fördelar med kontantkort

Det finns många fördelar med att använda ett kontantkort där den största är att du betalar innan du använder, vilket gör att du på ett lätt och smidigt sätt kan kontrollera kostnaderna. När summan på ditt kontantkort är använd kan du inte längre använda surfplattan för att surfa. Det gör att kontantkort är det perfekta verktyget för att enkelt och smidigt ha koll på hur mycket du spenderar på mobilanvändning. Du kan också lätt sätta en personlig budget för hur mycket du vill lägga på din förbrukning varje månad, och när beloppet på ditt kontantkort är slut får du vackert vänta tills du kan fylla på mer nästa månad.

Ytterligare en stor fördel med kontantkort till surfplattor är att du har en helt annan frihet än med ett abonnemang, där du ofta måste binda upp dig på 12 till 24 månader med samma fasta avgift i botten varje månad oavsett hur mycket du använder din platta. Ett kontantkort gör att du själv kan bestämma när, var och hur du använder surfplattan.

Köp, registrera eller uppgradera ditt kontantkort online

Idag finns det möjlighet att på ett lätt och smidigt sätt beställa, registrera och uppgradera ditt kontantkort online, något som du kan göra via både dator, surfplatta eller mobil. Genom att sköta ditt kontantkort online slipper gå till butiken så fort du vill toppa upp ditt kontantkort, och du kan enkelt hålla koll på din konsumtion och till exempel se hur mycket du har kvar att spendera på ditt kontantkort. Det gör att du lätt kan sätta en budget för den totala summan på kontantkortet, och bestämma hur mycket du vill spendera per månad, per vecka eller per dag, för att undvika att pengarna på kontantkortet är slut just när du behöver ladda det igen.