Kontantkort med fast pris

Ett kontant kort med fast pris är perfekt för dig som ringer, skickar SMS och surfar en hel del, och som vill njuta av fördelarna med ett kontantkort samtidigt som du vet att du alltid använder telefonen till ett fast pris. De allra flesta operatörer i Sverige idag erbjuder kontantkort med fast pris som en del i sitt sortiment, vilket gör att du som användare alltid kan ha koll på din kostnad varje månad. Du väljer vanligtvis hur mycket surf du behöver, och du kompletterar sedan ditt kontantkort genom att lägga till exakt hur mycket SMS och samtalstid som du vill ha.

Fördelarna med ett kontantkort med fast pris

Du som ringer, skickar SMS och surfar en del, och kort sagt utnyttjar alla de möjligheter som dagens moderna mobiler erbjuder, kan med fördel välja ett kontantkort med fast pris. Ett kontantkort är den smarta vägen att gå om du vill undvika fakturor, abonnemang med bindningstid och dolda avgifter. Med ett kontantkort betalar du för all din mobilanvändning redan innan du använder den, vilket kan vara ett smidigt sätt att slippa obehagliga överraskningar när fakturan kommer i slutet av månaden. Med dagens nya roaming-regler kan du ofta njuta av samma fasta pris när du reser inom EU som när du befinner dig inom Sveriges gränser.

Kontantkort till surfplatta, mobil eller dator

Idag finns det otaliga möjligheter att surfa, skicka SMS och ringa, men oavsett om du föredrar surfplatta eller mobil är kontantkort en smidig lösning om du vill hålla koll på hur mycket pengar och tid du faktiskt lägger på mobilen. Genom att sätta en budget för dig själv och sedan helt enkelt tvingas lägga undan mobilen när kontantkortet är tomt och vänta tills du kan ladda mobilen igen, kan du hålla koll inte bara på din ekonomi utan också på hur mycket tid du faktiskt spenderar framför skärmen. Om du vet med dig att du ringer mycket eller skickar mycket SMS så bör du välja ett kontantkort som har fria samtal och SMS. Detsamma gäller för surf, om du surfar mycket bör du välja ett kontantkort med ett högre GB/månad så att det räcker till. Det finns även speciella kontantkort för surfplattor som bara innehåller surf. Du slipper då betala för SMS och samtal du inte använder.

Det finns massor med spännande saker att använda mobilen till, och med extra surf blir möjligheterna i stort sett obegränsade. Allt fler svenskar upptäcker möjligheten med att till exempel spela på online-kasino via mobilen eller surfplattan, vilket är ett roligt nöje som dessutom kan ge lite extra klirr i kassan.

Tillägg och alternativ till kontantkortet

De flesta kontantkort med fast pris erbjuder idag möjligheten att lägga till olika alternativ, som extra samtalstid, extra surf eller obegränsat med SMS under en period. Genom att hålla utkik efter erbjudanden och kampanjer kan du lyckas hitta riktigt prisvärda alternativ som gör att du kan njuta av mobilen och surfplattan hur mycket du vill, samtidigt som du håller kostnaderna nere, vilket kan vara skönt och underlätta i din personliga ekonomi.